How to use vCenter custom attributes?

Business categorization for your virtual environment

How to use vCenter custom attributes?

Veeam Logoby tjestr » Mon Nov 30, 2009 2:11 pm

Is it possible to use already existing vCenter custom attributes to be used by Veeam Business View?
tjestr
Enthusiast
 
Posts: 44
Liked: never
Joined: Thu Mar 05, 2009 9:33 am
Location: Hamburg
Full Name: Falko Dohse

Re: How to use vCenter custom attributes?

Veeam Logoby Gostev » Mon Nov 30, 2009 3:48 pm

Yes, this functionality definitely exists. You can pick existing attributes in the initial configuration wizard (which pops up automatically when you first open the Business View "Configuration" web page), and reuse them.
Gostev
Veeam Software
 
Posts: 21390
Liked: 2349 times
Joined: Sun Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland


Return to Business View



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests