Add hyper-v server (standalone)

Hyper-V specific discussions

Add hyper-v server (standalone)

Veeam Logoby jmpsvger » Mon Jan 07, 2013 5:21 pm

Hi,

I have a trial version of Veeam Backup & Replication yet, and i hop to purchase as soon as possible some licenses, but i have one doubt. I have a hyper-v cluster with 8 hosts with two sockets per host, but i want to purchase for now licences for two hosts only. it is possible in Veeam Backup & Replicaton add hyper-v servers in standalone in cluster with 8 nodes ?

Thank for your help,
Jose
jmpsvger
Lurker
 
Posts: 2
Liked: never
Joined: Mon Jan 07, 2013 4:38 pm
Full Name: Jose Manuel Sousa

Re: Add hyper-v server (standalone)

Veeam Logoby foggy » Mon Jan 07, 2013 5:53 pm

Jose, welcome to the Veeam Community forums!

Veeam B&R is licensed per CPU socket of the source hosts (where backed up VMs reside). If you are not backing up VMs on the host, it does not need to be licensed.

I strongly recommend to review the sticky FAQ topic, you will find answers to all common questions regarding Veeam B&R, including licensing. Thanks!
foggy
Veeam Software
 
Posts: 14746
Liked: 1083 times
Joined: Mon Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson

Re: Add hyper-v server (standalone)

Veeam Logoby jmpsvger » Tue Jan 08, 2013 12:24 am

Thank you. The FAQ was very useful and solved my doubt.
jmpsvger
Lurker
 
Posts: 2
Liked: never
Joined: Mon Jan 07, 2013 4:38 pm
Full Name: Jose Manuel Sousa


Return to Microsoft Hyper-V



Who is online

Users browsing this forum: reportsrl and 17 guests