Backup DPM with Veeam

Hyper-V specific discussions

Backup DPM with Veeam

Veeam Logoby DonBalmer » Thu Oct 17, 2013 3:17 pm

An odd thing to do you may say BUT is it possible?
Our DPM is simply a self contained virtual using VHDs as any other VM
DonBalmer
Novice
 
Posts: 4
Liked: never
Joined: Thu Oct 17, 2013 1:01 pm
Full Name: Don Balmer

Re: Backup DPM with Veeam

Veeam Logoby Dima P. » Thu Oct 17, 2013 3:24 pm

Hello Don,

Yes it is possible, I assume you would need to enable application-aware image processing in the backup job options. Thank you.
Dima P.
Veeam Software
 
Posts: 6231
Liked: 439 times
Joined: Mon Feb 04, 2013 2:07 pm
Location: SPb
Full Name: Dmitry Popov

Re: Backup DPM with Veeam

Veeam Logoby DonBalmer » Thu Oct 17, 2013 3:26 pm

Thank you for the speedy reply!
It's sounds an odd move but DPM can of course replicate itself via the Hyper-V Replica feature but is not very optimized for a poor WAN link!
DonBalmer
Novice
 
Posts: 4
Liked: never
Joined: Thu Oct 17, 2013 1:01 pm
Full Name: Don Balmer


Return to Microsoft Hyper-V



Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 11 guests