Remote replication

Hyper-V specific discussions

Remote replication

Veeam Logoby axium » Sun Nov 01, 2015 10:46 am

Hi.
I'm a Veeam B&R newbie.
We have two hyper-v hosts. One is inside my LAN and the other one is a dedicated server.
I want to replicate the VMs in the dedicated one over the local one, but i can't.
I am trying to add my local Hyper-V host in the remote server veeam and I always get invalid credentials or not hyper-v host error.
Can u help me?
axium
Lurker
 
Posts: 1
Liked: never
Joined: Sun Nov 01, 2015 10:42 am
Full Name: Axium Soluciones

Re: Remote replication

Veeam Logoby Vitaliy S. » Sun Nov 01, 2015 7:14 pm

Hi Axium,

Did you try to add this host by IP address? Also can you please tell me if you're able to connect to it via Hyper-V manager from the backup server?

Thanks!
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19540
Liked: 1097 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov


Return to Microsoft Hyper-V



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests