Real-time performance monitoring and troubleshooting
Post Reply
djantjoeks
Lurker
Posts: 2
Liked: never
Joined: Nov 17, 2011 11:07 am
Full Name: Yulianus Liteni
Contact:

Alarms for network usage

Post by djantjoeks »

I use Veean Monitoring 5, and I want to have an alarm for network usage.
I didn't find what alarm I should use...
Which alarm is it?

Vitaliy S.
Product Manager
Posts: 24243
Liked: 1859 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: Alarms for network usage

Post by Vitaliy S. »

Hello Yulianus,

To create an alarm for network usage, please navigate to Alarm Management tab -> Host or VM -> Resource usage is out of allowed range -> then select the network metric you would like set the alarm for.

Thank you.

djantjoeks
Lurker
Posts: 2
Liked: never
Joined: Nov 17, 2011 11:07 am
Full Name: Yulianus Liteni
Contact:

Re: Alarms for network usage

Post by djantjoeks »

there is no " Resource usage is out of allowed range " in the alarm mgt.

Vitaliy S.
Product Manager
Posts: 24243
Liked: 1859 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: Alarms for network usage

Post by Vitaliy S. »

Sorry for not being precise.... you need to create alarm and specify "Resource usage is out of allowed range" as a rule for this alarm. Thanks!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests