Domain Information

Real-time performance monitoring and troubleshooting

Domain Information

Veeam Logoby deceit » Wed Oct 17, 2007 1:43 pm

Hi,

Running Veeam Monitor 2.0 in trial mode and it is displaying a domain name that is not our primary domain under the summary tab.

The Virtual Infrastructure server is on DomainA and it is displaying DomainB which is a 1 way transient trust through to a different zone.

Where does Veeam gather this info?

Thanks
deceit
Lurker
 
Posts: 1
Liked: never
Joined: Sun Jan 01, 2006 1:01 am

Veeam Logoby vmadmin » Fri Oct 19, 2007 1:43 pm

Deceit, thank you reporting this. Looks like it is pulling the data from the wrong place. Thanks!
vmadmin
Enthusiast
 
Posts: 73
Liked: never
Joined: Sun Jan 01, 2006 1:01 am

Veeam Logoby pbracci » Wed Jan 30, 2008 2:43 pm

Is this going to be fixed in the next version?
pbracci
Lurker
 
Posts: 2
Liked: never
Joined: Sun Jan 01, 2006 1:01 am

Veeam Logoby Atkatch » Thu Jan 31, 2008 2:43 pm

The summary tab is reworked for the next release.
Atkatch
Expert
 
Posts: 212
Liked: never
Joined: Sun Jan 01, 2006 1:01 am


Return to Monitoring



Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 4 guests