Existing Alarm Severity Modification

Real-time performance monitoring and troubleshooting

Existing Alarm Severity Modification

Veeam Logoby jdittamo » Wed Oct 12, 2011 8:23 pm

Folks,

How may I modify the severity of an existing alarm? How would I change the severity, for instance, of an alarm from "Warning" to "Error"?

Thanks,

JD
jdittamo
Lurker
 
Posts: 2
Liked: never
Joined: Tue Oct 11, 2011 2:16 pm
Full Name: John Dittamo

Re: Existing Alarm Severity Modification

Veeam Logoby Vitaliy S. » Wed Oct 12, 2011 8:50 pm

Hello John, please use Alarm Management tab to modify existing alarms' properties, triggers and actions. Thank you.
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19558
Liked: 1102 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov

Re: Existing Alarm Severity Modification

Veeam Logoby jdittamo » Mon Oct 17, 2011 1:54 pm

Thanks,

JD
jdittamo
Lurker
 
Posts: 2
Liked: never
Joined: Tue Oct 11, 2011 2:16 pm
Full Name: John Dittamo


Return to Monitoring



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests