Incomplete reports

Real-time performance monitoring and troubleshooting

Incomplete reports

Veeam Logoby alex.long@hostek.com » Tue Feb 22, 2011 10:26 pm

I am running the Veeam Monitor Free Edition and VMs are missing from reports that I create. I create an HTML report, select a date range of "Past week", select some disk counters and swap counters, then generate the report. When I view the report, some of my VMs are missing from the list of disk counters, but they are present under the swap counters. Conversely, some of the VMs are missing from the swap counters list but present in the disk counters list. This just started happening about two weeks ago. I've been running the Veeam Monitor for a couple of months now and the reports had been complete

Any suggestions?
alex.long@hostek.com
Novice
 
Posts: 3
Liked: never
Joined: Tue Feb 22, 2011 10:17 pm
Full Name: Alex

Re: Incomplete reports

Veeam Logoby alex.long@hostek.com » Tue Feb 22, 2011 11:34 pm

I find that this only happens if I run the reports from my workstation. If I run them directly on the server that Veeam Monitor & database is installed on, I get complete reports.
alex.long@hostek.com
Novice
 
Posts: 3
Liked: never
Joined: Tue Feb 22, 2011 10:17 pm
Full Name: Alex

Re: Incomplete reports

Veeam Logoby Vitaliy S. » Wed Feb 23, 2011 10:04 am

Alex, that is an interesting behaviour. Do you have any other machine to try to generate this HTML report? By the way, could you please clarify if the same list of VMs is missing?
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19564
Liked: 1104 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov

Re: Incomplete reports

Veeam Logoby alex.long@hostek.com » Tue Mar 01, 2011 3:31 pm

I do not have it installed on any other workstations but can try that some time this week. As for the same list of VMs missing, I haven't exhaustively checked every VM, but the specific ones that I am needing data on are missing every time from the reports generated from my workstation.
alex.long@hostek.com
Novice
 
Posts: 3
Liked: never
Joined: Tue Feb 22, 2011 10:17 pm
Full Name: Alex

Re: Incomplete reports

Veeam Logoby Vitaliy S. » Tue Mar 01, 2011 3:57 pm

Seems like something might be wrong with the workstation, as all the data you have in Veeam Monitor should be presented in the reports as well. You can refer to our technical support team directly for assistance, but please be aware that the ticket priority status will not be the same as for paid products customers.
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19564
Liked: 1104 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov


Return to Monitoring



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests