No data shows CPU USAGE

Real-time performance monitoring and troubleshooting

Re: No data shows CPU USAGE

Veeam Logoby Ljnuxgeek » Wed May 11, 2016 10:50 am

Hi Shestakov,

Thanks for your quick support. After reboot the Hyper-V server, our VEEAM One Monitor VMs now can get all information that we need to generate the report.
Sorry for my late response, it worked okay since two week ago, but we want to follow and make sure it not happen again :D

Reboot Hyper-V is not the best way to solve this problem, so I'll try to find out another way to fix it in the future.
Tks.
Ljnuxgeek
Novice
 
Posts: 5
Liked: never
Joined: Thu Apr 21, 2016 3:40 am
Location: Viet Nam
Full Name: Vu Bui

Re: No data shows CPU USAGE

Veeam Logoby Shestakov » Wed May 11, 2016 1:03 pm

Hyper-V reboot is definitely not the most elegant solution :)
Have you checked the performance locally as I suggested above?
Thanks!
Shestakov
Veeam Software
 
Posts: 4861
Liked: 395 times
Joined: Wed May 21, 2014 11:03 am
Location: Saint Petersburg
Full Name: Nikita Shestakov

Re: No data shows CPU USAGE

Veeam Logoby Ljnuxgeek » Thu May 12, 2016 1:49 am

Hi Shestakov,
Shestakov wrote:Have you checked the performance locally as I suggested above?

Yes bro, I have try to check with the perfmon tools on Hyper-V server on both locally and remote SCVMM node (and trying with another script or some 3rd party tools also), but it nearly have the same results.
Ljnuxgeek
Novice
 
Posts: 5
Liked: never
Joined: Thu Apr 21, 2016 3:40 am
Location: Viet Nam
Full Name: Vu Bui

Previous

Return to Monitoring



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests