ONE V6 - Pipes Errors

Real-time performance monitoring and troubleshooting

Re: ONE V6 - Pipes Errors

Veeam Logoby Vitaliy S. » Wed Jun 06, 2012 10:01 am

Actually you should take a look a little further to resolve your issue:
KB wrote:As per Veeam ONE v6 Release Notes, in multi-Monitor Client environment, connection to Veeam ONE Monitor Server may fail with one of the following errors:
Service connection failed Address = \\IP_Address\pipe\VeeaMDCS Error = 0xe7

Service connection failed Address = \\IP_Address\pipe\VeeaMDCS Error = 0x5
To resolve this issue, add the Veeam ONE Monitor service account to the Veeam ONE Administrators security group.
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19570
Liked: 1104 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov

Re: ONE V6 - Pipes Errors

Veeam Logoby Bastian » Wed Jun 06, 2012 12:06 pm

OK,

it works. Just added service account.

Thank´s a lot
Bastian
Novice
 
Posts: 3
Liked: never
Joined: Wed Jun 06, 2012 6:12 am
Full Name: Bastian Thillmann

Could Not Connect To Veeam Monitor Server

Veeam Logoby nmace » Tue Aug 14, 2012 1:28 pm

[merged]

I've got the free version of Veeam One installed. If I RDP into the server, the client can connect fine. But if I try to connect to the server via the Veeam One client from my laptop I get a "Could not connect to Veeam One Monitor Server specified in Options -> Client Settings". I've tried the host name and the fully qualified name. It doesn't seem to be a problem the server service as that works fine from the box it's installed on. It's not a Firewall issue either. Could it be a limit of the free version?
nmace
Enthusiast
 
Posts: 93
Liked: 12 times
Joined: Mon Jul 23, 2012 3:48 pm

Re: ONE V6 - Pipes Errors

Veeam Logoby Vitaliy S. » Tue Aug 14, 2012 1:59 pm

Hi nmace,

Please try the solution mentioned in this thread, should help.

Thanks!
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19570
Liked: 1104 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov

Re: ONE V6 - Pipes Errors

Veeam Logoby nmace » Tue Aug 14, 2012 3:38 pm

I had to add the Veeam One User to the group and then restart the Veeam One service. It works now. Thanks!
nmace
Enthusiast
 
Posts: 93
Liked: 12 times
Joined: Mon Jul 23, 2012 3:48 pm

can't connect multiple clients at same time

Veeam Logoby tbull » Wed Aug 22, 2012 12:41 pm

Set up a trial Veeam One server with default settings. We can only have one person connected to the Veeam One monitor at a time.

Has anyone seen this before? before anyone asks, this is no help: http://www.veeam.com/KB1596
tbull
Lurker
 
Posts: 2
Liked: never
Joined: Thu Jun 10, 2010 12:31 pm
Full Name: Tim Bullock

Re: ONE V6 - Pipes Errors

Veeam Logoby Vitaliy S. » Thu Aug 23, 2012 8:44 am

Hi Tim, if the resolution mentioned in this KB article doesn't help, then I would recommend to review your Monitor debug logs with the help of our support team.
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19570
Liked: 1104 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov

Previous

Return to Monitoring



Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 4 guests