Real-time performance monitoring and troubleshooting
Post Reply
gwhite
Novice
Posts: 8
Liked: never
Joined: May 11, 2011 9:28 pm
Full Name: Greg White
Contact:

Pipes errors?

Post by gwhite » Apr 05, 2012 3:31 am

I am having problems getting the Monitor client to connect to my Monitor server.

Upon starting the client, it says it cannot connect to the server specified in Client settings. It shows (Disconnected and running)

If I look at the logs on the server, it appears that the client is attempting to connect, but it keeps throwing pipe errors.

Any idea why this is happening or thoughts on fixing the issue? I've searched on here and tried some of the suggestions, but so far nothing has worked.

Thanks!

Vitaliy S.
Product Manager
Posts: 22747
Liked: 1518 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: Pipes errors?

Post by Vitaliy S. » Apr 05, 2012 11:51 am

Hi Greg,

I would recommend to involve our support team into further investigation. Btw, are you able to connect to a Monitor server with a local Monitor Client?

Thanks!

gwhite
Novice
Posts: 8
Liked: never
Joined: May 11, 2011 9:28 pm
Full Name: Greg White
Contact:

Re: Pipes errors?

Post by gwhite » Apr 05, 2012 5:04 pm

Yep...that works fine connecting locally.

Vitaliy S.
Product Manager
Posts: 22747
Liked: 1518 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: Pipes errors?

Post by Vitaliy S. » Apr 05, 2012 8:15 pm

Do you have all required ports opened (see our User Guide on page 19 for more info)?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest