Real-time performance monitoring and troubleshooting
Post Reply
chris.childerhose
Veeam Vanguard
Posts: 130
Liked: 14 times
Joined: Aug 13, 2014 6:03 pm
Full Name: Chris Childerhose
Location: Toronto, ON
Contact:

Veeam ONE Agent Tab - Grayed out

Post by chris.childerhose »

When running the console and going to the Veeam ONE Agent tab everything there is grayed out or N/A. Is there a way to fix this or do I need to reach out to Support?

So there is no way to deploy the agent from the console at all or repair, etc.
-----------------------
Chris Childerhose
Veeam Vanguard / Veeam Ceritified Architect / VMCE v9
vExpert / VCAP-DCA / VCP6 / MCITP
Personal blog: https://just-virtualization.tech
Twitter: @cchilderhose

HannesK
Veeam Software
Posts: 7626
Liked: 1306 times
Joined: Sep 01, 2014 11:46 am
Location: Austria
Contact:

Re: Veeam ONE Agent Tab - Grayed out

Post by HannesK »

Hello,
as always with technical issues: support first and only if the result ends in a feature request, then forums ;-)

Best regards,
Hannes

PS: I assume that licenses are okay?

chris.childerhose
Veeam Vanguard
Posts: 130
Liked: 14 times
Joined: Aug 13, 2014 6:03 pm
Full Name: Chris Childerhose
Location: Toronto, ON
Contact:

Re: Veeam ONE Agent Tab - Grayed out

Post by chris.childerhose »

Yes license is good. I opened a ticket and referenced another one by a fellow Vanguard so will see.
-----------------------
Chris Childerhose
Veeam Vanguard / Veeam Ceritified Architect / VMCE v9
vExpert / VCAP-DCA / VCP6 / MCITP
Personal blog: https://just-virtualization.tech
Twitter: @cchilderhose

HannesK
Veeam Software
Posts: 7626
Liked: 1306 times
Joined: Sep 01, 2014 11:46 am
Location: Austria
Contact:

Re: Veeam ONE Agent Tab - Grayed out

Post by HannesK »

can you post the ticket number please, as requested when starting a new thread?

chris.childerhose
Veeam Vanguard
Posts: 130
Liked: 14 times
Joined: Aug 13, 2014 6:03 pm
Full Name: Chris Childerhose
Location: Toronto, ON
Contact:

Re: Veeam ONE Agent Tab - Grayed out

Post by chris.childerhose »

Case ID - 04577347

Sorry but when I posted I had not created a case.
-----------------------
Chris Childerhose
Veeam Vanguard / Veeam Ceritified Architect / VMCE v9
vExpert / VCAP-DCA / VCP6 / MCITP
Personal blog: https://just-virtualization.tech
Twitter: @cchilderhose

nathano
Veeam Vanguard
Posts: 88
Liked: 4 times
Joined: Sep 05, 2016 5:08 am
Full Name: Nathan Oldfield
Contact:

Re: Veeam ONE Agent Tab - Grayed out

Post by nathano »

I have also logged a case with the same issue - case 04571355

HannesK
Veeam Software
Posts: 7626
Liked: 1306 times
Joined: Sep 01, 2014 11:46 am
Location: Austria
Contact:

Re: Veeam ONE Agent Tab - Grayed out

Post by HannesK »

from the support case descriptions, it looks to me that two setups are different. Let's see what support finds out further down the road and what the suggestions bring.

Maybe as a general idea: I would put VeeamONE on a different server than VBR. Having the "monitor" on the same system like the "monitored system" looks like a chicken-egg problem in some situations for me.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests