Veeam One doesn't display data at intervals

Real-time performance monitoring and troubleshooting

Re: Veeam One doesn't display data at intervals

Veeam Logoby Shestakov » Tue May 31, 2016 1:51 pm

Thanks for the comprehensive reply, Antonio.

If the gaps are caused by the performance collection failure, that`s expected.
I was curious if there were any gaps unrelated to those issues, in that case further investigation is needed.
But since it was caused by issues which are already fixed, we are good.

Let me know if any assistance is required in future.
Shestakov
Veeam Software
 
Posts: 4842
Liked: 393 times
Joined: Wed May 21, 2014 11:03 am
Location: Saint Petersburg
Full Name: Nikita Shestakov

Re: Veeam One doesn't display data at intervals

Veeam Logoby adiaz » Wed Jun 01, 2016 10:43 am

Shestakov wrote:I was curious if there were any gaps unrelated to those issues, in that case further investigation is needed.


Exactly, I think we need further investigation, specially because a lot of customers have this issue, and all of them receive the performance data collection alarm. In fact, the screenshot I uploaded in my previous post is just one of many. However, the other services in the network work perfectly, and I would have been warned if not.

So, could it be a Veeam ONE issue? Evidence suggests so.

Thanks a lot again.
adiaz
Novice
 
Posts: 9
Liked: 2 times
Joined: Wed May 11, 2016 9:32 am
Full Name: Antonio Díaz

Re: Veeam One doesn't display data at intervals

Veeam Logoby Shestakov » Wed Jun 01, 2016 3:09 pm

I see, so the best you can do is to contact Veeam support for detailed logs review etc.

Troubleshooting you can do in such cases when the performance data is absent with no Veeam ONE alarm is:
1. Check if metrics exist on the Hyper-V host running Perfmon tool.
2. Open perfmon tool on the machine where Veeam ONE installed, connect to the Hyper-V host from perfomon and review if it shows the desired performance.

If the performance is shown in both cases, but not in Veeam ONE Monitor, that`s probably Veeam ONE issue, otherwise it`s Hyper-V(step 1) or network issue(step 2)
Thanks!
Shestakov
Veeam Software
 
Posts: 4842
Liked: 393 times
Joined: Wed May 21, 2014 11:03 am
Location: Saint Petersburg
Full Name: Nikita Shestakov

Previous

Return to Monitoring



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests