Windows 7 - service disconnected

Real-time performance monitoring and troubleshooting

Windows 7 - service disconnected

Veeam Logoby ddockter » Tue Mar 22, 2011 7:28 pm

I installed Veeam Monitor on a Windows 7 workstation along with SQL Server Express while logged on as the local administrator account. All is working well. However when I log on with a domain admin account and start Veeam Monitor, I am unable to connect to the service.
ddockter
Enthusiast
 
Posts: 60
Liked: never
Joined: Sat Sep 25, 2010 2:09 pm
Full Name: Doug Dockter

Re: Windows 7 - service disconnected

Veeam Logoby Vitaliy S. » Wed Mar 23, 2011 9:29 am

Doug, have you made sure that Domain Admin belongs to Veeam Monitoring group?
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19558
Liked: 1102 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov

Re: Windows 7 - service disconnected

Veeam Logoby ddockter » Wed Mar 23, 2011 1:29 pm

Yes. When I initially start Monitor with a different user than Administrator, it opens up the Client Settings window. I enter the enter the monitor server, but it can't connect.
ddockter
Enthusiast
 
Posts: 60
Liked: never
Joined: Sat Sep 25, 2010 2:09 pm
Full Name: Doug Dockter

Re: Windows 7 - service disconnected

Veeam Logoby Vitaliy S. » Wed Mar 23, 2011 1:42 pm

Seems like a permission issue, anyway if you have specified Domain Account in Veeam Monitoring group and it still doesn't work, please contact our technical team for assistance.
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19558
Liked: 1102 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov


Return to Monitoring



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests