Discussions specific to the Nutanix AHV hypervisor
Post Reply
Luca82
Expert
Posts: 108
Liked: 1 time
Joined: May 06, 2009 3:48 pm
Full Name: lo
Contact:

Why is required the DHCP?

Post by Luca82 » Oct 30, 2018 10:45 am

Hi everyone, could someone explain me why is required the DHCP during proxy appliance deploy? Thank you!

Image

ericschott
Product Manager
Posts: 59
Liked: 22 times
Joined: Aug 07, 2017 3:49 pm
Full Name: Eric Schott
Contact:

Re: Why is required the DHCP?

Post by ericschott » Oct 30, 2018 11:56 am 1 person likes this post

for the initial deployment, dhcp makes it easier to initially find and get into the web UI to complete setup.

We decided to document this method as it is easier for most users.

Once setup, you can configure static only addresses so there is no ongoing requirement for the proxy to be utilizing dhcp

Luca82
Expert
Posts: 108
Liked: 1 time
Joined: May 06, 2009 3:48 pm
Full Name: lo
Contact:

Re: Why is required the DHCP?

Post by Luca82 » Oct 30, 2018 12:04 pm

thank you

v.Eremin
Product Manager
Posts: 15781
Liked: 1241 times
Joined: Oct 26, 2012 3:28 pm
Full Name: Vladimir Eremin
Contact:

Re: Why is required the DHCP?

Post by v.Eremin » Oct 30, 2018 12:33 pm

Just FYI - this is how you can setup static IP. Thanks!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest