Using object storage as a backup target
Post Reply
Stabz
Expert
Posts: 112
Liked: 7 times
Joined: Apr 07, 2017 7:40 am
Full Name: Philippe DUPUIS
Contact:

SOBR error when adding Performance Tier

Post by Stabz »

Hi guys,
I need to implement offloading to S3 for one of my clients
I get an error when adding my performance level "it contains one or more save files that are not supported by a SOBR"
I thought it was the configuration backup files, but it's the replication jobs.

In fact, my replication jobs use my repository for metadata. I created a new repository and changed the configuration of all my replication jobs. Unfortunately the message persists.
After a look more closely in the list I also have old jobs that no longer exist.

I m using the latest version of Veeam.

Mildur
Veeam Software
Posts: 4840
Liked: 1447 times
Joined: May 13, 2017 4:51 pm
Full Name: Fabian K.
Location: Switzerland
Contact:

Re: SOBR error when adding Performance Tier

Post by Mildur » 1 person likes this post

Hi Philippe

If you believe, there are job leftovers which prevents you to create the SOBR, please create a support case.
If you can‘t find this jobs in the veeam console, it could be an issue in the database. That should be investigated and resolved by our support.

Thanks
Fabian
Product Management Analyst @ Veeam Software

Stabz
Expert
Posts: 112
Liked: 7 times
Joined: Apr 07, 2017 7:40 am
Full Name: Philippe DUPUIS
Contact:

Re: SOBR error when adding Performance Tier

Post by Stabz »

Hello Fabian,
We opened a case, waiting the support intervention ;)

Thanks.

Mildur
Veeam Software
Posts: 4840
Liked: 1447 times
Joined: May 13, 2017 4:51 pm
Full Name: Fabian K.
Location: Switzerland
Contact:

Re: SOBR error when adding Performance Tier

Post by Mildur »

Hi Philippe

Could you please share the case number? :)

Thanks
Fabian
Product Management Analyst @ Veeam Software

Stabz
Expert
Posts: 112
Liked: 7 times
Joined: Apr 07, 2017 7:40 am
Full Name: Philippe DUPUIS
Contact:

Re: SOBR error when adding Performance Tier

Post by Stabz »

Hello

Unfortunately it's my colleague who opened the case I dont have it, I m waiting his answer.

veremin
Product Manager
Posts: 19861
Liked: 2142 times
Joined: Oct 26, 2012 3:28 pm
Full Name: Vladimir Eremin
Contact:

Re: SOBR error when adding Performance Tier

Post by veremin » 1 person likes this post

As Fabian's mentioned, there might be stalled job entities in the configuration database that prevents you from using the repository as a Performance Tier. The support team should be able to remove those after debug logs and database investigation. Thanks!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests