Discussions specific to managed agent-based backups
Post Reply
controlfreak
Enthusiast
Posts: 46
Liked: 5 times
Joined: Jan 12, 2018 11:20 pm
Full Name: Control
Location: Washington, USA
Contact:

Agent backup fails with nothing to process

Post by controlfreak » May 02, 2019 6:57 pm

I had an agent job that was not working. The agent system was online under inventory and rescans were successful. The agent shows online.

When I run the backup job containing only the agent system (added to my primary protection group via hostname), the backup starts, moves to building host list, then finishes with a warning "Nothing to process."

Reinstall of the agent did not fix the issue.

I found that the agent had been added to the protection group by IP previously, and the agent IP was still listed under the disabled "manually added" protection group, in addition to the hostname being listed under my primary protection group. Once I removed the IP object for the agent from "manually added", the backup completed successfully.

If you have a host added to a protection group via hostname that won't backup but appears online, confirm that its IP address is not listed under manually added. Remove it if so.

Hope this helps someone else.

Case # 03538534

-Control

Dima P.
Product Manager
Posts: 10536
Liked: 858 times
Joined: Feb 04, 2013 2:07 pm
Full Name: Dmitry Popov
Location: Prague
Contact:

Re: Agent backup fails with nothing to process

Post by Dima P. » May 03, 2019 9:12 am

Hi Control,

Thanks for the detailed explanation of your issue and the case ID. We will review it with RnD folks, cheers!

controlfreak
Enthusiast
Posts: 46
Liked: 5 times
Joined: Jan 12, 2018 11:20 pm
Full Name: Control
Location: Washington, USA
Contact:

Re: Agent backup fails with nothing to process

Post by controlfreak » May 03, 2019 3:32 pm

Sounds good, thanks Dima!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests