Get-VBRjob|Get-VBRJobObject : VM location bug ?

PowerShell script exchange

Get-VBRjob|Get-VBRJobObject : VM location bug ?

Veeam Logoby ThierryF » Sat Apr 14, 2018 1:09 pm

Hello,
Using VBR 9.5, when grabbing job member using powershell "Get-VBRjob|Get-VBRJobObject",
vm's location in vmjobobject is not always reliable : for EVmware vm, for some, location
is vi location (VCenter\Datacenter\Cluster), for some other, it's application folder path... ?

How is it possible to force to location to vi location (VCenter\Datacenter\Cluster) ?

Thanks

TH
ThierryF
Novice
 
Posts: 3
Liked: never
Joined: Sat Mar 31, 2018 10:20 am

Re: Get-VBRjob|Get-VBRJobObject : VM location bug ?

Veeam Logoby v.Eremin » Mon Apr 16, 2018 1:59 pm

What kind of objects are specified as job source? Individual VMs, Resource Pools, Folders, etc.? And what type of path you'd like to get? Thanks.
v.Eremin
Veeam Software
 
Posts: 14600
Liked: 1092 times
Joined: Fri Oct 26, 2012 3:28 pm
Full Name: Vladimir Eremin

Re: Get-VBRjob|Get-VBRJobObject : VM location bug ?

Veeam Logoby tsightler » Mon Apr 16, 2018 2:59 pm

My guess is that it's based on which view they were added from. If the object was added from the Hosts and Clusters view, it will have the Datacenter path, if it was added from the VM and Templates view, it will have the folder path.
tsightler
Veeam Software
 
Posts: 5052
Liked: 1978 times
Joined: Fri Jun 05, 2009 12:57 pm
Full Name: Tom Sightler


Return to PowerShell



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests