Management reporting and documentation
Post Reply
wolfpack2412
Novice
Posts: 9
Liked: never
Joined: Jun 26, 2012 3:40 pm
Contact:

Custom Business View Objects not displaying

Post by wolfpack2412 » May 06, 2014 4:35 pm

Hello,

I adjusted the default mission critical business view object group to be named Tier 1 Systems. That change however is not showing up when I edit a report to include that business view object. I still see the original mission critical object listed. If I attempt to run a report against that mission critical object, it returns with no data even though there are a number of vm's listed under the renamed group.

Is there a trick to refresh the reports so that it picks up the business view changes that were made? I have tried service restarts as well as full system reboots with no luck.

Thanks.

wolfpack2412
Novice
Posts: 9
Liked: never
Joined: Jun 26, 2012 3:40 pm
Contact:

Re: Custom Business View Objects not displaying

Post by wolfpack2412 » May 06, 2014 7:55 pm

Never mind, running a manual data collection within the reports configuration screen resolved the issue.

Vitaliy S.
Product Manager
Posts: 22749
Liked: 1519 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: Custom Business View Objects not displaying

Post by Vitaliy S. » May 08, 2014 7:34 pm

Yes, you need to run a reporter collection session to sync up this data with Veeam ONE Monitor client.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest