Reporter (Free Version) Install Problems

Management reporting and documentation

Reporter (Free Version) Install Problems

Veeam Logoby RichiRich » Wed Feb 23, 2011 12:19 pm

What am I doing wrong? Built a VM (2008 R2) and it already has Veeam Monitor running on it. Installation was successful once I added the IIS components required, but when I try to connect using IE, I get "You do not have permission to view this directory or page" - I realise this is probably an IIS security issue, but thought I'd ask here first. FYI, the account I am using has server admin rights.
RichiRich
Lurker
 
Posts: 2
Liked: never
Joined: Wed Feb 23, 2011 12:15 pm

Re: Reporter (Free Version) Install Problems

Veeam Logoby RichiRich » Wed Feb 23, 2011 2:53 pm

I have given the <servername>\users group read only access to the site root, which seems to have bypassed the Access Denied error. I now have "Please Wait", which seems to be taking a very long time...
RichiRich
Lurker
 
Posts: 2
Liked: never
Joined: Wed Feb 23, 2011 12:15 pm

Re: Reporter (Free Version) Install Problems

Veeam Logoby Vitaliy S. » Wed Feb 23, 2011 7:16 pm

Hello Richard,

First of all, make sure your account belongs to one of Veeam Reporter groups. Secondly, I suggest looking through website's log files which are located in wwwroot directory. On top of that, do you have any other website running on this IIS server, are you able to access it?

Thank you!
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19564
Liked: 1104 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov


Return to Reporting



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests