Management reporting and documentation
Post Reply
Aremac
Enthusiast
Posts: 58
Liked: 3 times
Joined: Sep 30, 2011 11:59 pm
Full Name: Sam Pierce
Contact:

VMware infrastructure overview report

Post by Aremac » May 16, 2012 9:24 pm

I ran the VMware infrastructure overview report and for Total CPU of a cluster reports 580.22Ghz . But the cluster configuration report (and vCenter) report 290.1Ghz. 290.1 is correct. Is this a known issue, but, or am I missing something?

Thanks

Vitaliy S.
Product Manager
Posts: 22679
Liked: 1493 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: VMware infrastructure overview report

Post by Vitaliy S. » May 16, 2012 10:30 pm

Hi Sam,

I haven't seen this issue reported before, but could you please check if your hosts have CPU hyper-threading enabled?

Thanks!

Aremac
Enthusiast
Posts: 58
Liked: 3 times
Joined: Sep 30, 2011 11:59 pm
Full Name: Sam Pierce
Contact:

Re: VMware infrastructure overview report

Post by Aremac » May 16, 2012 11:09 pm

They do. I thought that may be the cause but my issue comes with the inconsistency between reports. Everything I see in both reporter and monitor reflect the physical (non-hyperthreaded) CPU capacity. If I give managment both these reports they see two very differnt numbers for the same data point.

Vitaliy S.
Product Manager
Posts: 22679
Liked: 1493 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: VMware infrastructure overview report

Post by Vitaliy S. » May 17, 2012 8:43 am

Hmm...I would suggest to contact our support team and let them investigate this issue. Also I would appreciate if you could let me know your support case once you open it.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest