Agent-based backup of Windows, Linux, Max, AIX and Solaris machines.
Post Reply
AlertSistem
Influencer
Posts: 13
Liked: never
Joined: Mar 27, 2023 7:47 am
Full Name: Mike Oldfield
Contact:

11a Veeam Agent Computer (Linux) with Centos 6

Post by AlertSistem »

I'm upgrading my Veeam Backup and Replication from 10.0.x to 11a where I have some agents installed on physical computer which run Centos 6.x .
I checked Agent Computer is compatible only on Centos 7.x... did you get real experience with Centos 6.x with Veeam version 11a ?
Mildur
Product Manager
Posts: 8973
Liked: 2372 times
Joined: May 13, 2017 4:51 pm
Full Name: Fabian K.
Location: Switzerland
Contact:

Re: 11a Veeam Agent Computer (Linux) with Centos 6

Post by Mildur » 1 person likes this post

Hi Mike

You can still use Veeam Agent for Linux v4 with Veeam Backup & Replication V11a. Veeam Agent 4.0 is the last supported version with CentOS 6.0, which gives you time to plan an upgrade of your CentOS 6 server to newer versions or another supported Linux distribution.
https://helpcenter.veeam.com/archive/ba ... gents.html

Best,
Fabian
Product Management Analyst @ Veeam Software
AlertSistem
Influencer
Posts: 13
Liked: never
Joined: Mar 27, 2023 7:47 am
Full Name: Mike Oldfield
Contact:

Re: 11a Veeam Agent Computer (Linux) with Centos 6

Post by AlertSistem »

You can still use Veeam Agent for Linux v4 with Veeam Backup & Replication V11a
Thanks

About Veeam B&R V12:
I verified according to similar link, but about V12 Veeam version, V12 supports agent v5 and v6 which correspondes to 10.x and 11.x Veeam B&R
Agent v4 is detected but It dowesn'work with Veeam 12.
Right ?
Mildur
Product Manager
Posts: 8973
Liked: 2372 times
Joined: May 13, 2017 4:51 pm
Full Name: Fabian K.
Location: Switzerland
Contact:

Re: 11a Veeam Agent Computer (Linux) with Centos 6

Post by Mildur » 1 person likes this post

Correct.
Veeam Backup & Replication v12 will detect Veeam Agent v4. You can use Veeam Backup & Replication v12 to update those agents to V6. Backup from a Veeam Agent v4 to Veeam Backup & Replication v12 is not possible.

https://helpcenter.veeam.com/docs/backu ... ml?ver=120

Best,
Fabian
Product Management Analyst @ Veeam Software
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests