Agent-based backups for Windows and Linux, centralized agent management
Post Reply
toko42
Enthusiast
Posts: 28
Liked: 5 times
Joined: Sep 19, 2013 7:04 am
Full Name: Thorsten Kowalski
Contact:

Reboot required

Post by toko42 »

After upgrading to V11 the status of the machine B&R is installed on and which I backup to B&R's repository also is always "reboot required".

The agent of the machine is managed

I've rebooted several times since, installed some Windows patches, rebooted again but the status remains.

Thanks for any help.

Egor Yakovlev
Veeam Software
Posts: 2003
Liked: 476 times
Joined: Jun 14, 2013 9:30 am
Full Name: Egor Yakovlev
Location: Prague, Czech Republic
Contact:

Re: Reboot required

Post by Egor Yakovlev »

Hi Thorsten,

Try additional manual Rescan of the host under Inventory node?
We are receiving Reboot pending from Windows, so it must be in a pending state...

And as always with technical issues, support will know the best! Feel free to open a ticket to find exact reason.

/Thanks!

toko42
Enthusiast
Posts: 28
Liked: 5 times
Joined: Sep 19, 2013 7:04 am
Full Name: Thorsten Kowalski
Contact:

Re: Reboot required

Post by toko42 »

Rescan showed the following error:
12.03.2021 21:25:50 :: Error: Failed to install CBT driver

As I can't solve this using the first link and the description in the 2nd one isn't possibe as the inventory view only offers "Uninstall driver", should I follow the workaround in the 3rd one or is there another solution?

https://helpcenter.veeam.com/docs/agent ... tml?ver=50

https://helpcenter.veeam.com/docs/backu ... ml?ver=110

servers-workstations-f49/veeam-cbt-driv ... 56771.html

toko42
Enthusiast
Posts: 28
Liked: 5 times
Joined: Sep 19, 2013 7:04 am
Full Name: Thorsten Kowalski
Contact:

Re: Reboot required

Post by toko42 »

I tried to uninstall the driver but after the required reboot it seems to be still there.

Mildur
Veeam Legend
Posts: 676
Liked: 313 times
Joined: May 13, 2017 4:51 pm
Full Name: Fabian Kessler
Contact:

Re: Reboot required

Post by Mildur » 1 person likes this post

Please open a support Case.
They will tell you about the exact reason after analyzing the debug logs why it is not working.

toko42
Enthusiast
Posts: 28
Liked: 5 times
Joined: Sep 19, 2013 7:04 am
Full Name: Thorsten Kowalski
Contact:

Re: Reboot required

Post by toko42 »

Have done so.
Thanks.

Dima P.
Product Manager
Posts: 12387
Liked: 1148 times
Joined: Feb 04, 2013 2:07 pm
Full Name: Dmitry Popov
Location: Prague
Contact:

Re: Reboot required

Post by Dima P. »

Hello Thorsten,

Can you please share the case ID once you have it? Thank you in advance!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 6 guests