Discussions specific to tape backups
Post Reply
MattWoy
Lurker
Posts: 2
Liked: never
Joined: Apr 04, 2019 4:44 am
Contact:

Backup to Tape error

Post by MattWoy » Apr 04, 2019 5:03 am

Hi everyone,

after over 4TB data transferred, i received the following error:

04-Apr-19 09:00:04 AM :: Media CA0040M8 has the same sequence number (1) and familyId (1554148561) as media CA0010M8.
the tape: RW0040M8 was never used before. please advise.

Thanks

Dima P.
Product Manager
Posts: 10528
Liked: 857 times
Joined: Feb 04, 2013 2:07 pm
Full Name: Dmitry Popov
Location: Prague
Contact:

Re: Backup to Tape error

Post by Dima P. » Apr 04, 2019 9:32 am

Hello MattWoy,

Please raise a support case and share your case ID in this thread. Thank you!

MattWoy
Lurker
Posts: 2
Liked: never
Joined: Apr 04, 2019 4:44 am
Contact:

Re: Backup to Tape error

Post by MattWoy » Apr 05, 2019 2:10 am

Case # 03498377

chalkynz
Novice
Posts: 3
Liked: never
Joined: Aug 06, 2019 2:02 am
Full Name: Nathan Shaw
Contact:

Re: Backup to Tape error

Post by chalkynz » Sep 20, 2019 8:03 pm

Hi, any update on root cause? Happened to me after an error with a bad tape - subsequent good tapes used in same job were given ID 1, same family.

Dima P.
Product Manager
Posts: 10528
Liked: 857 times
Joined: Feb 04, 2013 2:07 pm
Full Name: Dmitry Popov
Location: Prague
Contact:

Re: Backup to Tape error

Post by Dima P. » Sep 23, 2019 2:43 pm

The tape is the question was erased and that resolved the issue. If you have the same problems and erase does not help - please raise a support case and share the case Id in this thread. Cheers!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests