Using tape as a backup target
Post Reply
jkm005
Influencer
Posts: 11
Liked: never
Joined: Feb 22, 2013 10:29 am
Full Name: J Markussen
Contact:

Drive empty

Post by jkm005 »

I see my HP LTO Utrium-4 drive listed. But no media is listed. Just report drive empty.
Any hints on how to add media?

Thx

Dima P.
Product Manager
Posts: 11862
Liked: 1050 times
Joined: Feb 04, 2013 2:07 pm
Full Name: Dmitry Popov
Location: Prague
Contact:

Re: Drive empty

Post by Dima P. »

Hello,

Is there any chance you have other tape software / backup software that could lock this drive?

jkm005
Influencer
Posts: 11
Liked: never
Joined: Feb 22, 2013 10:29 am
Full Name: J Markussen
Contact:

Re: Drive empty

Post by jkm005 »

Yes Backup Exec - tried stopping and disabling all BE services and bootet the server. Still no media is shown.

Thx

veremin
Product Manager
Posts: 17882
Liked: 1673 times
Joined: Oct 26, 2012 3:28 pm
Full Name: Vladimir Eremin
Contact:

Re: Drive empty

Post by veremin »

Have you also tried to inventory a given drive after the restart? What about tape drivers that are being used? Are they ordinary-Windows ones or Symantec specific, instead? Thanks.

tfloor
Expert
Posts: 270
Liked: 14 times
Joined: Jan 03, 2012 2:02 pm
Full Name: Tristan Floor
Contact:

Re: Drive empty

Post by tfloor »

Stopping the services and using the Windows or HP driver instead of the symantec driver must be enough to get it working normally

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests