Erase many Media failed at one time

Everything about backing up to tape

Erase many Media failed at one time

Veeam Logoby zoe.liao » Tue Nov 19, 2013 2:54 am

Hello,

I have run a scripts to erase many medias and run async .And then I found some of the job failed with below error:

Error: Unable to move tape to ChangerSlot2: changer element in not empty


What does that mean? Does that because too much media that changer is busy to handle all ?
zoe.liao
Novice
 
Posts: 6
Liked: never
Joined: Tue Nov 05, 2013 2:15 am

Re: Erase many Media failed at one time

Veeam Logoby v.Eremin » Wed Nov 20, 2013 9:19 am

This seems to be expected behavior. If you try to erase several tapes simultaneously, using GUI, the tasks will be queued, waiting for their turn. However, running scripts in async fashion doesn't provide this capability and many tasks are trying to reach charger at the same time. As the result, you see the corresponding error.

Thanks.
v.Eremin
Veeam Software
 
Posts: 13266
Liked: 968 times
Joined: Fri Oct 26, 2012 3:28 pm
Full Name: Vladimir Eremin

Re: Erase many Media failed at one time

Veeam Logoby zoe.liao » Mon Nov 25, 2013 2:28 am

Hello,v.Eremin
I have modified it to erase one by one and then inventory it.
But however,the inventory have failed as below:

It seems handle the medium one by one ,why it still failed with the same error.
Did it because the tape drivers? Because it could not recognize the windows changer drivers ,so I have used IBM tape drivers in windows.
zoe.liao
Novice
 
Posts: 6
Liked: never
Joined: Tue Nov 05, 2013 2:15 am

Re: Erase many Media failed at one time

Veeam Logoby v.Eremin » Fri Nov 29, 2013 11:42 am

Please, avoid posting log snippets as it against the rules of this community. You can contact our support team and let investigate this situation directly. Thanks.
v.Eremin
Veeam Software
 
Posts: 13266
Liked: 968 times
Joined: Fri Oct 26, 2012 3:28 pm
Full Name: Vladimir Eremin


Return to Tape



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests