Failed to eject tape Error

Everything about backing up to tape

Failed to eject tape Error

Veeam Logoby mfrenzel » Fri Nov 22, 2013 6:45 am

Hi!

I've recently updated my Veeam B&R Installation to Version 7.0.0.764.

The next Tape runs at usual but shows the following error in the finished job email:

Faield to eject tape Error: Specified argument was out of the range of valid values. Parameter name: address.


What does this error mean? How do I avoid it? And yes... it shows "Faield" which I think should be "Failed"... :wink:
mfrenzel
Influencer
 
Posts: 16
Liked: never
Joined: Mon Jan 07, 2013 3:35 pm
Location: Germany
Full Name: Markus Frenzel

Re: Failed to eject tape Error

Veeam Logoby v.Eremin » Fri Nov 22, 2013 9:05 am

We haven't heard about this issue so far. So, it will be appreciated if you open a ticket with our support team and provide them with required logs.

Thanks.
v.Eremin
Veeam Software
 
Posts: 13266
Liked: 968 times
Joined: Fri Oct 26, 2012 3:28 pm
Full Name: Vladimir Eremin

Re: Failed to eject tape Error

Veeam Logoby Iain_Green » Fri Dec 05, 2014 2:15 pm

We have had the same issue?
Did you find a fix, was a call logged?
Many thanks

Iain Green
Iain_Green
Service Provider
 
Posts: 76
Liked: 3 times
Joined: Fri Dec 05, 2014 2:13 pm
Full Name: Iain Green

Re: Failed to eject tape Error

Veeam Logoby v.Eremin » Fri Dec 05, 2014 4:13 pm

Since the OP has never come back to update the topic with his support ticket number, please, open your own one and let support engineers confirm your environment. Thanks.
v.Eremin
Veeam Software
 
Posts: 13266
Liked: 968 times
Joined: Fri Oct 26, 2012 3:28 pm
Full Name: Vladimir Eremin


Return to Tape



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests