Backup to IBM's TS3100

Everything about backing up to tape

Re: Backup to IBM's TS3100

Veeam Logoby Dima P. » Thu Mar 10, 2016 12:55 am

xedret,

Additionally, what error you got in tape discovery log? Thanks.
Dima P.
Veeam Software
 
Posts: 6249
Liked: 440 times
Joined: Mon Feb 04, 2013 2:07 pm
Location: SPb
Full Name: Dmitry Popov

Re: Backup to IBM's TS3100

Veeam Logoby babareus » Mon Apr 18, 2016 2:51 pm

Hi Guys I have done all the steps still it appears under computer management only under system devices and no where else.

Please advise.
babareus
Lurker
 
Posts: 2
Liked: never
Joined: Mon Apr 18, 2016 2:23 pm
Full Name: Presley Van Neel

Re: Backup to IBM's TS3100

Veeam Logoby PTide » Mon Apr 18, 2016 3:19 pm 1 person likes this post

Hi,

If you've already tried all suggestions and nothing helped then please open a support case and post your case ID here.

Thank you.
PTide
Veeam Software
 
Posts: 3019
Liked: 246 times
Joined: Tue May 19, 2015 1:46 pm

Re: Backup to IBM's TS3100

Veeam Logoby babareus » Tue Apr 19, 2016 9:04 am

Guys I am experiencing the same Issue.
I have installed the driver IBM.Tape.x64_w12_6250 but nothing
babareus
Lurker
 
Posts: 2
Liked: never
Joined: Mon Apr 18, 2016 2:23 pm
Full Name: Presley Van Neel

Re: Backup to IBM's TS3100

Veeam Logoby PTide » Tue Apr 19, 2016 9:18 am

Hi,

In case you've already tried a nonexclusive installation please open a support ticket as it's been suggested in my previous post.

Thank you.
PTide
Veeam Software
 
Posts: 3019
Liked: 246 times
Joined: Tue May 19, 2015 1:46 pm

Previous

Return to Tape



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests