Using tape as a backup target
Post Reply
paruccone
Influencer
Posts: 17
Liked: never
Joined: Apr 27, 2018 10:44 am
Full Name: Alessandro Tiberti
Contact:

Missing server within the console during restore

Post by paruccone »

Hi,

I reinstalled Veeam on a fresh machine and catalogued the tapes in my library: there are 5 LTO-4 tapes with less than 4GB of free spaces each meaning nearly 4TB of data.

when I go under Files->tape: I only see one of the machines that have been backed up which is of a small box with a 250GB hard drive (so it's clear that there's much more in the catalog). There is another machine showing (that I can see if I go on tape infr.->Libraries->Tandberg->Media->Online and click on restore files, Add) but if I try to expand the tree it's empty. That machine/IP doesn't exist anymore and I need to restore the files on another machine.

Am I missing something? Can you help me find the rest of my backup?

Using Veeam Backup and Replication community edition 9.0.0.1715

forgot to mention: no VMs involved, only files from physical machines with agents.

Thanks!

paruccone
Influencer
Posts: 17
Liked: never
Joined: Apr 27, 2018 10:44 am
Full Name: Alessandro Tiberti
Contact:

Re: Missing server within the console during restore

Post by paruccone »

addendum:
after cataloging, only one of the tapes (the last one using only 0.3GB) goes into the imported pool, all the others show under "uncategorized".

Tried as well after upgrading to 9.5 update 4.

Dima P.
Product Manager
Posts: 12938
Liked: 1231 times
Joined: Feb 04, 2013 2:07 pm
Full Name: Dmitry Popov
Location: Prague
Contact:

Re: Missing server within the console during restore

Post by Dima P. »

Hello Alessandro,

Try to start the recovery via File level restore wizard, it should prompt you for the needed tape media (should show the tape names/barcodes after you select the content to be restored). Cheers!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests