Spanning Dual tape drives

Everything about backing up to tape

Spanning Dual tape drives

Veeam Logoby atootell » Mon Oct 06, 2014 4:25 pm

Can anyone confirm that it is or is not possible to configure a single job to span across 2 tape drives?
atootell
Lurker
 
Posts: 2
Liked: never
Joined: Mon Oct 06, 2014 4:20 pm
Full Name: Anthony Tootell

Re: Spanning Dual tape drives

Veeam Logoby v.Eremin » Mon Oct 06, 2014 4:41 pm

Yep, In order to use multiple standalone tape drives you have to create multiple media pools (one per drive), as well as, tape jobs (one per media pool). Thanks.
v.Eremin
Veeam Software
 
Posts: 13266
Liked: 969 times
Joined: Fri Oct 26, 2012 3:28 pm
Full Name: Vladimir Eremin

Re: Spanning Dual tape drives

Veeam Logoby atootell » Tue Oct 07, 2014 10:16 am

I thought that was the case :( Thanks for the quick confirmation though, much appreciated!
atootell
Lurker
 
Posts: 2
Liked: never
Joined: Mon Oct 06, 2014 4:20 pm
Full Name: Anthony Tootell

Re: Spanning Dual tape drives

Veeam Logoby v.Eremin » Fri Oct 10, 2014 7:48 pm

You're welcome. Feel free to ask for additional clarification, if required.
v.Eremin
Veeam Software
 
Posts: 13266
Liked: 969 times
Joined: Fri Oct 26, 2012 3:28 pm
Full Name: Vladimir Eremin


Return to Tape



Who is online

Users browsing this forum: staskorz and 9 guests