Tape small bug report - Media set sorting is not working

Everything about backing up to tape

Tape small bug report - Media set sorting is not working

Veeam Logoby kkuszek » Mon May 23, 2016 12:57 pm

One thing I noticed is if I sort my tapes by media set it is sorting out of order and without an invisible leading 0.
i.e.

it's sorting by the actual text in the column as it appears. 1/14/2016 is sorting as older than 10/12/2015 and 11/4/2015 but not 2/16/2016. I think it's only sorting by the month and ignoring the year. I also think the month is sorted without a leading 0 so it's seeing october, november, and december as between january and february due to them all starting with a 1.
kkuszek
Enthusiast
 
Posts: 92
Liked: 5 times
Joined: Fri Mar 13, 2015 3:12 pm
Full Name: Kurt Kuszek

Re: Tape small bug report - Media set sorting is not working

Veeam Logoby Shestakov » Mon May 23, 2016 4:21 pm

Hello Kurt,
We will double-check the behavior and let you know if it`s a bug.
Thanks for the heads up!
Shestakov
Veeam Software
 
Posts: 4856
Liked: 394 times
Joined: Wed May 21, 2014 11:03 am
Location: Saint Petersburg
Full Name: Nikita Shestakov

Re: Tape small bug report - Media set sorting is not working

Veeam Logoby Shestakov » Tue May 24, 2016 9:44 am 1 person likes this post

Confirmed as a bug which is going to be fixed in next product releases.
Thanks for pointing out!
Shestakov
Veeam Software
 
Posts: 4856
Liked: 394 times
Joined: Wed May 21, 2014 11:03 am
Location: Saint Petersburg
Full Name: Nikita Shestakov


Return to Tape



Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 5 guests