Use only one tape for all incremental job

Everything about backing up to tape

Use only one tape for all incremental job

Veeam Logoby torendil » Fri Jan 16, 2015 8:21 am

Hello,
I wish use the same tape for all dayly incremental copy, but i fail...I have 2 tape job with 3 media pool : 1 per job and the last for incremental, the incremental job take 2 tape but the first is never full.
Does it's possible to use 1 tape for all dayly incremental job?

Second question to be sure, my tape library have 2 drives, if i have only 1 media pool, veeam use only one drive for backup?

Thanks for your help.
torendil
Novice
 
Posts: 8
Liked: 2 times
Joined: Fri Nov 28, 2014 9:10 am
Full Name: jeremy

Re: Use only one tape for all incremental job

Veeam Logoby torendil » Fri Jan 16, 2015 9:07 am

i think my problem is i check "create new media set for every backup session"...? i will try at next backup
torendil
Novice
 
Posts: 8
Liked: 2 times
Joined: Fri Nov 28, 2014 9:10 am
Full Name: jeremy

Re: Use only one tape for all incremental job

Veeam Logoby v.Eremin » Fri Jan 16, 2015 10:54 am

I have 2 tape job with 3 media pool : 1 per job and the last for incremental, the incremental job take 2 tape but the first is never full.

The backup to tape job doesn't completely fill a tape medium and takes a new one, instead? Or it just gets a new tape each time it runs, never appending data to the previously written tape? Thanks.
v.Eremin
Veeam Software
 
Posts: 13296
Liked: 974 times
Joined: Fri Oct 26, 2012 3:28 pm
Full Name: Vladimir Eremin

Re: Use only one tape for all incremental job

Veeam Logoby torendil » Fri Jan 16, 2015 2:42 pm

each job take one tape...i solve it by selecting "always continue using current media set" and today i have my 2 job data on one tape :-)

(sorry for my bad english...i'm french)
torendil
Novice
 
Posts: 8
Liked: 2 times
Joined: Fri Nov 28, 2014 9:10 am
Full Name: jeremy


Return to Tape



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests