Discussions specific to tape backups
Post Reply
neilmurphy65
Enthusiast
Posts: 76
Liked: 7 times
Joined: Nov 25, 2010 4:26 pm
Full Name: Neil Murphy
Contact:

Using the StarWind VTL in Your Veeam Lab

Post by neilmurphy65 » May 09, 2018 4:17 pm 1 person likes this post

I've written up a blog post on how to get the StarWind VTL free version working in a virtualised Veeam 9.5 lab. I'd be interested in what people think. Have a look here https://univirt.wordpress.com/2018/05/0 ... veeam-lab/

Dima P.
Veeam Software
Posts: 8803
Liked: 650 times
Joined: Feb 04, 2013 2:07 pm
Full Name: Dmitry Popov
Location: Prague
Contact:

Re: Using the StarWind VTL in Your Veeam Lab

Post by Dima P. » May 09, 2018 11:54 pm

Hello Neil.

Good read, thanks for sharing!

neilmurphy65
Enthusiast
Posts: 76
Liked: 7 times
Joined: Nov 25, 2010 4:26 pm
Full Name: Neil Murphy
Contact:

Re: Using the StarWind VTL in Your Veeam Lab

Post by neilmurphy65 » May 14, 2018 10:20 am

Thanks Dmitry! Nice to see to it pop up in the Veeam Community Forums Digest this morning :D

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: aich365 and 4 guests