Very slow transfer rate

Everything about backing up to tape

Very slow transfer rate

Veeam Logoby daryl » Mon Aug 25, 2014 2:33 am

Hello Everyone,
I've a problem using Veeam Backup & Replication 7.0 patch 4, when I perform the backup (under IBM TS2240 tape) all seems fine, It transfer at 10MB/s but then It slows down until 1 MB/s, finally It stop with errors saying "Transfer Failed" at 99% .

PS: I use the program in Windows Server 2012 R2, with 40 GB of data, since the transfer's speed slows down the backup takes a long time, I wonder What can I do? or What am I doing wrong?
Any ideas?

Thanks
daryl
Lurker
 
Posts: 2
Liked: never
Joined: Mon Aug 25, 2014 1:32 am
Full Name: daryl

Re: Very slow transfer rate

Veeam Logoby v.Eremin » Mon Aug 25, 2014 8:37 am

What type of tape job you're using? Backup to tape or files to tape? What is selected as a source for the job? Thanks.
v.Eremin
Veeam Software
 
Posts: 13266
Liked: 968 times
Joined: Fri Oct 26, 2012 3:28 pm
Full Name: Vladimir Eremin

Re: Very slow transfer rate

Veeam Logoby daryl » Mon Aug 25, 2014 11:41 am

The selected tape's job is file to tape.
daryl
Lurker
 
Posts: 2
Liked: never
Joined: Mon Aug 25, 2014 1:32 am
Full Name: daryl

Re: Very slow transfer rate

Veeam Logoby v.Eremin » Mon Aug 25, 2014 1:14 pm

And what is selected as a source for it? Many small files? If so, then, be aware that current files to tape mechanism isn't optimized for such task and will be revised seriously in the version 8.

So, slow performance of files to tape job might be expected, meanwhile, complete failure is not. Thus, please work with our support team on addressing this issue.

Thanks.
v.Eremin
Veeam Software
 
Posts: 13266
Liked: 968 times
Joined: Fri Oct 26, 2012 3:28 pm
Full Name: Vladimir Eremin


Return to Tape



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests