Backup whit uptime auto.

Backup agent for Microsoft Windows servers and workstations (formerly Veeam Endpoint Backup FREE)

Backup whit uptime auto.

Veeam Logoby Walj » Tue Jan 12, 2016 7:53 am

Hi,

When I start configuration of Backup. The software ask me " Can we change a Uptime of the machine I say :Yes."
But The computer and software were not launched.

What is a problème ?

Thank's for attention.

Walj
Walj
Lurker
 
Posts: 2
Liked: never
Joined: Tue Jan 05, 2016 9:22 am
Full Name: Muamer MUjkanovic

Re: Backup whit uptime auto.

Veeam Logoby Dima P. » Tue Jan 12, 2016 11:24 am

Hi Walj,

Can you share a screenshot of this dialog please? Thanks in advance.
Dima P.
Veeam Software
 
Posts: 6237
Liked: 439 times
Joined: Mon Feb 04, 2013 2:07 pm
Location: SPb
Full Name: Dmitry Popov


Return to Veeam Agent for Windows



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests