Endpoint BMR re-ip?

Backup agent for Microsoft Windows servers and workstations (formerly Veeam Endpoint Backup FREE)

Endpoint BMR re-ip?

Veeam Logoby ober72 » Fri Jun 10, 2016 7:52 pm

Hi Folks,

Took a look in the user guide did not see anything. I am doing a BMR of a physical server and bringing it up in a vm in vsphere. It looses its original NIC and the new one is DHCP by default. Adding to this I am restoring it in a different network. Is there a way to have the new NIC come up with a new IP, something like re-ip?

thanks
Geoff Burke
VMCE V9
ober72
Service Provider
 
Posts: 263
Liked: 38 times
Joined: Fri Jan 24, 2014 4:10 pm
Location: CANADA
Full Name: Geoff Burke

Re: Endpoint BMR re-ip?

Veeam Logoby Dima P. » Mon Jun 13, 2016 2:33 pm

Hi Geoff,

There is no re IP option. Network configuration is preserved and restored, however when you change the hardware, you have to change settings manually via OS settings.
Dima P.
Veeam Software
 
Posts: 6261
Liked: 440 times
Joined: Mon Feb 04, 2013 2:07 pm
Location: SPb
Full Name: Dmitry Popov

Re: Endpoint BMR re-ip?

Veeam Logoby ober72 » Mon Jun 13, 2016 3:40 pm

Thanks Dima,

That is what I thought.

cheers
Geoff Burke
VMCE V9
ober72
Service Provider
 
Posts: 263
Liked: 38 times
Joined: Fri Jan 24, 2014 4:10 pm
Location: CANADA
Full Name: Geoff Burke


Return to Veeam Agent for Windows



Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 7 guests