Standalone backup agent for Microsoft Windows servers and workstations (formerly Veeam Endpoint Backup FREE)
Post Reply
grayrd
Lurker
Posts: 2
Liked: never
Joined: Jan 08, 2020 3:25 pm
Full Name: Roger Gray
Contact:

Input string was not in correct format

Post by grayrd » Jan 08, 2020 7:24 pm

I'm getting the subject error when trying to restore a file from any of my backups. Running Veeam Agent for Windows on a Windows 2012 server. I get as far as choosing the restore point and the Backup Browser console comes up and I get the error. I have opened a support case for this issue, the id number is 03944503.

Dima P.
Product Manager
Posts: 11405
Liked: 983 times
Joined: Feb 04, 2013 2:07 pm
Full Name: Dmitry Popov
Location: Prague
Contact:

Re: Input string was not in correct format

Post by Dima P. » Jan 08, 2020 9:39 pm

Hello Roger,

Can you please clarify what repository you are using to store you backup files? Any chance that's a CIFS on Synology? Thanks!

grayrd
Lurker
Posts: 2
Liked: never
Joined: Jan 08, 2020 3:25 pm
Full Name: Roger Gray
Contact:

Re: Input string was not in correct format

Post by grayrd » Jan 08, 2020 9:42 pm

The backups are saved to a shared folder on a Lacie 2big NAS device.

Dima P.
Product Manager
Posts: 11405
Liked: 983 times
Joined: Feb 04, 2013 2:07 pm
Full Name: Dmitry Popov
Location: Prague
Contact:

Re: Input string was not in correct format

Post by Dima P. » Jan 08, 2020 9:48 pm

Thanks! Similar issue has been was reported by a Synology user and following set of options described in this post helped to fix the problem.

If possible, try to copy the backup files to a local storage and start restore from such copy. This should help to isolate the issue and will let us know that backup files are fully operational. Cheers!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests