Installation seems to be incomplete

Backup agent for Microsoft Windows servers and workstations (formerly Veeam Endpoint Backup FREE)

Installation seems to be incomplete

Veeam Logoby AlbieNorth » Sun Jan 31, 2016 4:02 am

Hi,

Installed Endpoint backup on one PC and all went well. Installed on a Win 8.1 PC and it seemed to install:

- the option came up to create a restore image (which I did)
- icons got installed (or were available)
- nothing happened when I chose Veeam Endpoint Backup - no error, no images flashing by...nothing
- but I could start up the Volume Restore (but the other File level restore icon is not available)

Tried uninstalling and rebooting and reinstalling but got no further.

Looked through the user guide for known issues but did not see anything that seemed relevant.
AlbieNorth
Novice
 
Posts: 9
Liked: 1 time
Joined: Thu Dec 04, 2014 4:59 pm
Full Name: Albert Gostick

Re: Installation seems to be incomplete

Veeam Logoby Dima P. » Sun Jan 31, 2016 10:34 am

Hello Albert,

Are you using the local admin account to start the apps?
Dima P.
Veeam Software
 
Posts: 6231
Liked: 439 times
Joined: Mon Feb 04, 2013 2:07 pm
Location: SPb
Full Name: Dmitry Popov

Re: Installation seems to be incomplete

Veeam Logoby AlbieNorth » Mon Feb 01, 2016 5:02 pm

I used "run as administrator" on my 2nd install attempt but that did not seem to help.
AlbieNorth
Novice
 
Posts: 9
Liked: 1 time
Joined: Thu Dec 04, 2014 4:59 pm
Full Name: Albert Gostick

Re: Installation seems to be incomplete

Veeam Logoby Dima P. » Fri Feb 05, 2016 11:04 am

Albert,

Thanks. Do you have any antivirus software installed? It may block to VEB installation, so if it’s possible whitelist the VEB installer or just temporary disable the AV during the installation.
Dima P.
Veeam Software
 
Posts: 6231
Liked: 439 times
Joined: Mon Feb 04, 2013 2:07 pm
Location: SPb
Full Name: Dmitry Popov


Return to Veeam Agent for Windows



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests