Standalone backup agent for Microsoft Windows servers and workstations (formerly Veeam Endpoint Backup FREE)
Post Reply
davidhodges86
Service Provider
Posts: 8
Liked: 3 times
Joined: Apr 03, 2013 3:46 pm
Full Name: David Hodges
Contact:

Invalid license type

Post by davidhodges86 » Feb 13, 2019 11:29 am

Hi,

I'm trying to install our license for Veeam Agent for Microsoft Windows 3.0.0.748 but just get "Invalid license type". Has anyone else seen this? Never had any problems licensing the old v2 agent but this is first time on v3.

Opened a support ticket with Veeam 2 days ago (03408942) but not heard anything yet so just thought I'd put this out there...

David

DGrinev
Veeam Software
Posts: 1612
Liked: 194 times
Joined: Dec 01, 2016 3:49 pm
Full Name: Dmitry Grinev
Location: St.Petersburg
Contact:

Re: Invalid license type

Post by DGrinev » Feb 13, 2019 11:37 am

Hi David,

Can you specify where exactly are you trying to install the license? Thanks!

davidhodges86
Service Provider
Posts: 8
Liked: 3 times
Joined: Apr 03, 2013 3:46 pm
Full Name: David Hodges
Contact:

Re: Invalid license type

Post by davidhodges86 » Feb 13, 2019 11:40 am

Hi Dmitry,

In the agent, the hamburger button, about, Update license to get additional features, License, Install button...

It's a standalone install so no Veeam console.

David

DGrinev
Veeam Software
Posts: 1612
Liked: 194 times
Joined: Dec 01, 2016 3:49 pm
Full Name: Dmitry Grinev
Location: St.Petersburg
Contact:

Re: Invalid license type

Post by DGrinev » Feb 13, 2019 12:51 pm

Have you updated your license through the my.veeam.com portal? Veeam Agent for Windows v3 requires a new type of license.
Additional information can be found here. Thanks!

davidhodges86
Service Provider
Posts: 8
Liked: 3 times
Joined: Apr 03, 2013 3:46 pm
Full Name: David Hodges
Contact:

Re: Invalid license type

Post by davidhodges86 » Feb 13, 2019 1:05 pm 2 people like this post

Ah, I thought the new licenses were only for Veeam v9.5 Update 4.

I also assumed the license which was emailed out would be the correct license for new installs.

I've logged in and found the U4 license though and that works! Thank you 👍

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests