Need clarification

Backup agent for Microsoft Windows servers and workstations (formerly Veeam Endpoint Backup FREE)

Need clarification

Veeam Logoby dspjones » Tue Apr 28, 2015 4:22 pm

I had the beta version installed and uninstalled it and installed the release version just now. I recreated the backup job just as I had it before but I did not delete the current VBK and VIB files in my backup location. When the backup job runs (@ 2AM) will it fail because there is not enough space in my backup drive because it is currently holding the old backup or will it see those files and continue on creating incrementals?

Simplified question: should I just delete the old backup and start over or not?


Thanks,
Jones
dspjones
Enthusiast
 
Posts: 40
Liked: 16 times
Joined: Fri May 04, 2012 2:51 pm

Re: Need clarification

Veeam Logoby Vitaliy S. » Tue Apr 28, 2015 4:36 pm

Yes, old backups have to be deleted manually, you cannot re-use files created by RC/Beta builds. Thanks!
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19570
Liked: 1104 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov

Re: Need clarification

Veeam Logoby dspjones » Tue Apr 28, 2015 7:39 pm

Thanks for the info...
dspjones
Enthusiast
 
Posts: 40
Liked: 16 times
Joined: Fri May 04, 2012 2:51 pm


Return to Veeam Agent for Windows



Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 9 guests