New Veeam Repository Not Seen in Endpoint

Backup agent for Microsoft Windows servers and workstations (formerly Veeam Endpoint Backup FREE)

New Veeam Repository Not Seen in Endpoint

Veeam Logoby homerjnick » Fri Sep 11, 2015 9:34 am

Hi,

I have the latest Veeam B&R fully patched and the latest Endpoint installed on a physical server. I did a one time backup to my Veeam main repository as a test and all was well.

So I added a new repository to my Veeam B&R server yet Endpoint still just lists the other one...I've rebooted both Veeam and the physical server I have rescanned the repositorys in Endpoint but still only one repository is visible.

Bug?
homerjnick
Expert
 
Posts: 203
Liked: 35 times
Joined: Mon Feb 20, 2012 4:13 pm
Full Name: Nick Mahlitz

Re: New Veeam Repository Not Seen in Endpoint

Veeam Logoby homerjnick » Fri Sep 11, 2015 9:37 am 1 person likes this post

Scratch that...default option when adding a new repository is to deny all....never seen that before...changed that and all is well.
homerjnick
Expert
 
Posts: 203
Liked: 35 times
Joined: Mon Feb 20, 2012 4:13 pm
Full Name: Nick Mahlitz

Re: New Veeam Repository Not Seen in Endpoint

Veeam Logoby Vitaliy S. » Fri Sep 11, 2015 10:51 am 1 person likes this post

Yes, that's the default configuration that prevents you from exposing all repositories to VEB backup jobs. Thanks!
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19558
Liked: 1102 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov


Return to Veeam Agent for Windows



Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Yahoo [Bot] and 7 guests