Repository backup only lists "Default" Backup Repository

Backup agent for Microsoft Windows servers and workstations (formerly Veeam Endpoint Backup FREE)

Repository backup only lists "Default" Backup Repository

Veeam Logoby cbaksa » Mon May 04, 2015 6:43 pm

Possible bug?

When attempting to create a backup job to a Veeam Backup and Replication 8 repository (with Update 2) Endpoint backup only finds and displays the "Default" Repository (which is not used)
It fails to show the Repository that resides on the NAS.
cbaksa
Novice
 
Posts: 7
Liked: never
Joined: Fri Feb 13, 2015 6:37 pm
Full Name: Chris Baksa

Re: Repository backup only lists "Default" Backup Repository

Veeam Logoby JaxIsland7575 » Mon May 04, 2015 6:50 pm 1 person likes this post

Have you setup your repository permissions in VBR -> http://helpcenter.veeam.com/endpoint/10/integrate_permissions.html
VMCE v9
JaxIsland7575
Veeam Vanguard
 
Posts: 364
Liked: 98 times
Joined: Mon Apr 27, 2015 1:59 pm
Location: NY, USA
Full Name: Ryan Jacksland

Re: Repository backup only lists "Default" Backup Repository

Veeam Logoby cbaksa » Mon May 04, 2015 6:55 pm

Interesting... So even tho I was using the Service account that VBR already knows about and uses... I still had to add it here for endpoint backup.
Its working now.

Thanks
cbaksa
Novice
 
Posts: 7
Liked: never
Joined: Fri Feb 13, 2015 6:37 pm
Full Name: Chris Baksa

Re: Repository backup only lists "Default" Backup Repository

Veeam Logoby Dima P. » Mon May 04, 2015 6:58 pm

Chris,
Glad you nailed it!
Service account that VBR already knows about and uses

By default, all VBR repositories are disabled for access for all the users to avoid any “uncontrolled connections“.
Dima P.
Veeam Software
 
Posts: 6241
Liked: 440 times
Joined: Mon Feb 04, 2013 2:07 pm
Location: SPb
Full Name: Dmitry Popov


Return to Veeam Agent for Windows



Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 13 guests