W2012 R2 Strange issue with nic teaming after restauration

Backup agent for Microsoft Windows servers and workstations (formerly Veeam Endpoint Backup FREE)

W2012 R2 Strange issue with nic teaming after restauration

Veeam Logoby Benoit Loiseau » Mon Jul 18, 2016 12:22 pm

Hi,

I'm testing Veeam Endpoint Backup in my lab and i'm experiencing very strange issues after bare metal recovery.

My setup is the following :

My test server under W2012R2 with veeam endpoint backup 1.5.0.306 has on single disque and 2 nic in a windows team.
I perform my backups to another server which has my instance of Veeam B&R (9.0.0.1491) and uses its local disks as backup repository.

No issue with any backup i performed everything went well.
But every time i restore with my usb recovery drive in bare metal mode, my nic team disappear and my network configuration is broken.

I need to reconfigure a single network card in order to get back my network interface working. Since recovery each time i try to get a new team configured it works until i reboot my test machine a get deleted all over again.

Anyone has ever experienced such behavior ?
Benoit Loiseau
Novice
 
Posts: 3
Liked: never
Joined: Mon Jul 18, 2016 12:08 pm
Full Name: Benoit Loiseau

Re: W2012 R2 Strange issue with nic teaming after restaurati

Veeam Logoby Dima P. » Mon Jul 18, 2016 1:12 pm

Hi Benoit,

Please open a support case and post the case Id to this thread - need to check you application and reocvery logs. Thanks.
Dima P.
Veeam Software
 
Posts: 6263
Liked: 441 times
Joined: Mon Feb 04, 2013 2:07 pm
Location: SPb
Full Name: Dmitry Popov

Re: W2012 R2 Strange issue with nic teaming after restaurati

Veeam Logoby Benoit Loiseau » Mon Jul 18, 2016 2:03 pm

As requested : Case # 01855540
Benoit Loiseau
Novice
 
Posts: 3
Liked: never
Joined: Mon Jul 18, 2016 12:08 pm
Full Name: Benoit Loiseau

Re: W2012 R2 Strange issue with nic teaming after restaurati

Veeam Logoby Dima P. » Mon Jul 18, 2016 2:28 pm

Thanks. Shared with QA team.
Dima P.
Veeam Software
 
Posts: 6263
Liked: 441 times
Joined: Mon Feb 04, 2013 2:07 pm
Location: SPb
Full Name: Dmitry Popov

Re: W2012 R2 Strange issue with nic teaming after restaurati

Veeam Logoby Dima P. » Tue Jul 19, 2016 11:32 am

Update: we set up the lab with NIC teaming and run a Bare Metal Recovery and all worked, as it should. Kindly, upload the restore logs as support requested (should be automatically saved to your backup repository after bare metal restore was performed), so we could continue the investigation.
Dima P.
Veeam Software
 
Posts: 6263
Liked: 441 times
Joined: Mon Feb 04, 2013 2:07 pm
Location: SPb
Full Name: Dmitry Popov

Re: W2012 R2 Strange issue with nic teaming after restaurati

Veeam Logoby Benoit Loiseau » Fri Jul 29, 2016 12:48 pm

Glad to read that, waiting for the analyse of the last logs i provided in order to be sure.
Benoit Loiseau
Novice
 
Posts: 3
Liked: never
Joined: Mon Jul 18, 2016 12:08 pm
Full Name: Benoit Loiseau


Return to Veeam Agent for Windows



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests