Maintain control of your Microsoft Office 365 email data
Post Reply
mlange
Enthusiast
Posts: 31
Liked: 1 time
Joined: Sep 02, 2014 3:06 pm
Contact:

Errors browsing backups

Post by mlange » May 10, 2019 1:43 pm

Almost all of my backups are throwing this error when I try to browse them: Object reference not set to an instance of an object. It only appears once I expand our organization and it starts to load the list of users. I've seen this error referenced and patched in version 2, but we're currently on version 3.0.0.422. I've opened case #03554684, but figured I'd throw this out here as well.

HannesK
Veeam Software
Posts: 4299
Liked: 540 times
Joined: Sep 01, 2014 11:46 am
Location: Austria
Contact:

Re: Errors browsing backups

Post by HannesK » May 13, 2019 5:21 am

Hello,
did the hotfix support sent you not work?

Best regards,
Hannes

Mike Resseler
Product Manager
Posts: 5832
Liked: 638 times
Joined: Feb 08, 2013 3:08 pm
Full Name: Mike Resseler
Location: Belgium
Contact:

Re: Errors browsing backups

Post by Mike Resseler » May 13, 2019 6:03 am

Hi mlange,

You should have indeed received a hotfix which we know it has fixed the issue with other customers. Please let us know (and support) what went wrong with this hotfix if you applied it. I hope it is simple a step you missed :-)

mlange
Enthusiast
Posts: 31
Liked: 1 time
Joined: Sep 02, 2014 3:06 pm
Contact:

Re: Errors browsing backups

Post by mlange » May 13, 2019 1:27 pm

I don't know if I had a bad download or something happened during a copy or something but it's working now. In all three directories you could see the .dll's that were replaced Friday. I downloaded the hotfix again and applied these .dll's over the one's from Friday and it seems to be working now.

Mike Resseler
Product Manager
Posts: 5832
Liked: 638 times
Joined: Feb 08, 2013 3:08 pm
Full Name: Mike Resseler
Location: Belgium
Contact:

Re: Errors browsing backups

Post by Mike Resseler » May 13, 2019 1:54 pm

Hmmm. Strange, but happy that it works now... Thanks for letting us know it is ok now

simeon.hemus
Influencer
Posts: 10
Liked: 1 time
Joined: Nov 25, 2016 3:35 am
Full Name: Simeon Hemus
Contact:

Re: Errors browsing backups

Post by simeon.hemus » May 14, 2019 8:42 pm

I'm getting the same problem and i'm on the same version.
When i expand out the SharePoint Sites, using the Veeam Explorer for Microsoft SharePoint it gives me "Object reference not set to an instance of an object".
Is someone able to give me the link to this Hotfix, because i'm using the exact same version number: 3.0.0.422
Veeam Explorer for Microsoft SharePoint Version Number: 9.5.4.2399/422

mlange
Enthusiast
Posts: 31
Liked: 1 time
Joined: Sep 02, 2014 3:06 pm
Contact:

Re: Errors browsing backups

Post by mlange » May 14, 2019 8:47 pm

You'll have to open a support case to get it.

Mike Resseler
Product Manager
Posts: 5832
Liked: 638 times
Joined: Feb 08, 2013 3:08 pm
Full Name: Mike Resseler
Location: Belgium
Contact:

Re: Errors browsing backups

Post by Mike Resseler » May 15, 2019 5:03 am

Simeon, mlange is correct. Even if you are running the community edition, you will be able to open the case and get a support ticket

simeon.hemus
Influencer
Posts: 10
Liked: 1 time
Joined: Nov 25, 2016 3:35 am
Full Name: Simeon Hemus
Contact:

Re: Errors browsing backups

Post by simeon.hemus » May 15, 2019 8:57 pm

I am running the Community Edition! and i have raised a ticket with support, hopefully they will be able to give me the hotfix. :)
Thanks,

Mike Resseler
Product Manager
Posts: 5832
Liked: 638 times
Joined: Feb 08, 2013 3:08 pm
Full Name: Mike Resseler
Location: Belgium
Contact:

Re: Errors browsing backups

Post by Mike Resseler » May 16, 2019 4:41 am

Simeon,

You will get it. Support on the community edition is without SLA so we don't guarantee response times but eventually we will reach out to you. Can you post the support case ID here and afterwards let us know if everything is OK?

Thanks
Mike

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: massimiliano.rizzi and 4 guests