Maintain control of your Microsoft Office 365 email data
Post Reply
MAS
Influencer
Posts: 16
Liked: 1 time
Joined: Apr 10, 2017 6:53 pm
Contact:

v 1.5 stuck at "Calculating"

Post by MAS » Sep 05, 2017 2:40 pm

About a week ago we performed maintenance on our core switch which disconnected Veeam Backup for Office 365 1.5 server from the proxy server and from the internet. We completed the maintenance, verified that the Veeam Backup for Office 365 1.5 server could communicate with both the proxy and the internet. Since then, the office 365 backup jobs have remained at "Connecting to organization ..." and they show "Mailboxes: Calculating..." The duration is now 122 hours and I don't have cause to think that this will end successfully.

1. What needs to happen to resume backups?

2. Is this issue expected to be resolved with the production release?

Thank you,

Mike Resseler
Veeam Software
Posts: 4668
Liked: 498 times
Joined: Feb 08, 2013 3:08 pm
Full Name: Mike Resseler
Location: Belgium
Contact:

Re: v 1.5 stuck at "Calculating"

Post by Mike Resseler » Sep 05, 2017 2:43 pm

Was the VBO 1.5 server still running the moment you did the maintenance?

Trying to figure out what can cause this behavior.

MAS
Influencer
Posts: 16
Liked: 1 time
Joined: Apr 10, 2017 6:53 pm
Contact:

Re: v 1.5 stuck at "Calculating"

Post by MAS » Sep 05, 2017 2:46 pm

Yes, it was. I'm looking through the logs to be sure that I haven't overlooked something basic. I'll add them if I find something suspicious.

Mike Resseler
Veeam Software
Posts: 4668
Liked: 498 times
Joined: Feb 08, 2013 3:08 pm
Full Name: Mike Resseler
Location: Belgium
Contact:

Re: v 1.5 stuck at "Calculating"

Post by Mike Resseler » Sep 05, 2017 2:47 pm

Yes, keep us informed. PM me a download location for the logs which I can share internally to investigate if we can't find immediately what is wrong
thanks
Mike

Mike Resseler
Veeam Software
Posts: 4668
Liked: 498 times
Joined: Feb 08, 2013 3:08 pm
Full Name: Mike Resseler
Location: Belgium
Contact:

Re: v 1.5 stuck at "Calculating"

Post by Mike Resseler » Sep 06, 2017 4:27 pm

Just as information for everyone. This is a confirmed bug in the BETA code and already fixed so it will be gone by GA. The proxy can get stuck if it loses connection with the internet. Restarting the proxy is the workaround for the beta

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests