Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
donikatz
Expert
Posts: 124
Liked: never
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Contact:

4.0: No VMs under VMs & Templates view

Post by donikatz » Nov 02, 2009 11:43 pm

Since upgrading from 3.1.1 to 4.0 no VMs nor templates appear under VMs and Templates view (only the hosts and resource pools show). Also, in the left nav pane I can see the vCenter folders & subfolders, but no VMs within. Under Hosts & Clusters view, VMs & templates do appear and I can select & back up successfully.

I read there were some issues with how vCenter vs ESX hosts were added, so I decided to start fresh by removing vCenter from Veeam and readding vCenter. Result: same problem. No ESX hosts were added manually, only vCenter was added (same problems if I then console authenticate the ESX hosts or not). And now I have to create all my job again since there is no export tool and removing/adding vCenter lost the VMs specified in my jobs and removed the related backup files. Nice.

So, any idea why I can't use VMs & Templates view? Yes, everything looks fine in vSphere Client of course. No vSphere permissions issue (AFAIK) because the authenticating vSphere account is a full admin. vCenter 4.0, ESX 4.0/3.5 mix, Veeam on a FC-attached W2k3 VCB proxy with SAN LUNs properly presented.

Thanks

Gostev
SVP, Product Management
Posts: 24804
Liked: 3566 times
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland
Contact:

Re: 4.0: No VMs under VMs & Templates view

Post by Gostev » Nov 03, 2009 12:40 pm

Hi Doni, please open a support case and send the screenshots of the whole dialog, both views, will tree fully expanded. Hosts or resource pools should not be shown in this view either, so this is strange. Thank you!

donikatz
Expert
Posts: 124
Liked: never
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Contact:

Re: 4.0: No VMs under VMs & Templates view

Post by donikatz » Nov 03, 2009 2:29 pm

Just did, thanks

donikatz
Expert
Posts: 124
Liked: never
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Contact:

Re: 4.0: No VMs under VMs & Templates view

Post by donikatz » Feb 05, 2010 7:15 pm

Veeam support was never able to help, but I discovered the fix when working on another problem here: http://www.veeam.com/forums/viewtopic.p ... 679#p11679

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 18 guests