Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
bear0224
Novice
Posts: 3
Liked: never
Joined: Apr 15, 2016 2:50 pm
Full Name: Barran Yap
Contact:

Backup and Replication V9 error 1920 Transport Service

Post by bear0224 » Apr 15, 2016 3:05 pm

I'm trying to install the agent on my Exchange 2013 server, and i keep getting an error: 1920 Service Veeam Data Mover Service (VeeamTransportSvc) failed to start. Verify that you have sufficient privileges to start system services. It successfully installed on all of my other machines, but failes on the exchange server. Please advise.

P.Tide
Product Manager
Posts: 5261
Liked: 459 times
Joined: May 19, 2015 1:46 pm
Contact:

Re: Backup and Replication V9 error 1920 Transport Service

Post by P.Tide » Apr 15, 2016 3:24 pm

Hi,

Is the account you are using to run setup with is a member of Local Administrators group on the server?

Thank you.

bear0224
Novice
Posts: 3
Liked: never
Joined: Apr 15, 2016 2:50 pm
Full Name: Barran Yap
Contact:

Re: Backup and Replication V9 error 1920 Transport Service

Post by bear0224 » Apr 15, 2016 3:31 pm

Yes. Local admin and Domain admin.

P.Tide
Product Manager
Posts: 5261
Liked: 459 times
Joined: May 19, 2015 1:46 pm
Contact:

Re: Backup and Replication V9 error 1920 Transport Service

Post by P.Tide » Apr 15, 2016 3:58 pm

Then I suggest you to open a ticket with support team. Please don't forget to post your case ID here.

Thank you.

bear0224
Novice
Posts: 3
Liked: never
Joined: Apr 15, 2016 2:50 pm
Full Name: Barran Yap
Contact:

Re: Backup and Replication V9 error 1920 Transport Service

Post by bear0224 » Apr 15, 2016 4:58 pm

Case id: 01764821

itdrift
Lurker
Posts: 2
Liked: never
Joined: Nov 22, 2016 12:32 pm
Full Name: System Admin
Contact:

Re: Backup and Replication V9 error 1920 Transport Service

Post by itdrift » Nov 22, 2016 12:35 pm

Did you get this issue resolved? I'm having the exact same problem.

Thanks.

foggy
Veeam Software
Posts: 18257
Liked: 1560 times
Joined: Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson
Contact:

Re: Backup and Replication V9 error 1920 Transport Service

Post by foggy » Nov 22, 2016 6:00 pm

The mentioned case doesn't contain any details, so I recommend you contacting support directly for the closer look at your setup. Thanks.

itdrift
Lurker
Posts: 2
Liked: never
Joined: Nov 22, 2016 12:32 pm
Full Name: System Admin
Contact:

Re: Backup and Replication V9 error 1920 Transport Service

Post by itdrift » Nov 22, 2016 8:49 pm

Thanks, really helpful. My setup is identical, it fails on a Exchange 2013 server running on Windows Server 2012 R2 and was working until the latest V9 update. Elegant. I'm interested in getting a reply from the original poster, if still around.

foggy
Veeam Software
Posts: 18257
Liked: 1560 times
Joined: Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson
Contact:

Re: Backup and Replication V9 error 1920 Transport Service

Post by foggy » Nov 23, 2016 10:35 am

You can PM him to get a faster response, though reply from support could be faster.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 68 guests