Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
ManuelRighi
Influencer
Posts: 19
Liked: never
Joined: Sep 27, 2011 12:41 pm
Full Name: Manuel Righi
Contact:

Backup job periodically

Post by ManuelRighi » May 23, 2013 8:36 am

Hello,
I have a problem with backup job periodically.
I need to start a job every 8 hours from 4 AM to 9 PM.
I wish the job were run at 4 AM, 12 PM, 8 PM.

On my job I checked "run the job automatically" and I selected "periodically every" and insert 8 on first field and I selected Hours. On schedule bottom I permitted from 4.00 AM to 8.59 PM.

My job run on 6 PM and 10 AM :shock:


Someone can help me ?

veremin
Product Manager
Posts: 16913
Liked: 1440 times
Joined: Oct 26, 2012 3:28 pm
Full Name: Vladimir Eremin
Contact:

Re: Backup job periodically

Post by veremin » May 23, 2013 8:58 am

Is it possible that you specified the aforesaid schedule when there was like 5+ pm and the closest full hour was taken as a time for running job?

Thanks.

ManuelRighi
Influencer
Posts: 19
Liked: never
Joined: Sep 27, 2011 12:41 pm
Full Name: Manuel Righi
Contact:

Re: Backup job periodically

Post by ManuelRighi » May 23, 2013 9:03 am

v.Eremin wrote:Is it possible that you specified the aforesaid schedule when there was like 5+ pm ? In this case the closest full hour was taken as a time for running job.

Thanks.
yes, is possible.
I then recreate the job outside the backup window (ie after 8:59 PM) ?

veremin
Product Manager
Posts: 16913
Liked: 1440 times
Joined: Oct 26, 2012 3:28 pm
Full Name: Vladimir Eremin
Contact:

Re: Backup job periodically

Post by veremin » May 23, 2013 9:06 am

If you recreate a job outside a backup schedule, in this case the first permitted hour will be chosen as a time for a job run. So, it seems to be exactly what you’re after.

Thanks.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: emil.davis, robcawood and 17 guests