Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
Yukinobu
Veeam Vanguard
Posts: 46
Liked: never
Joined: Apr 30, 2013 1:19 am
Full Name: Yukinobu Asami
Contact:

Backup window setting for synthetic full processing

Post by Yukinobu » Sep 11, 2018 4:20 am

Hi,

We were thinking that synthetic full is transform operation and can be perform even outside the backup window.

The user guide also has the following description.
"The backup window affects only the data transport process and health check operations. Other transform operations can be performed on the target repository outside the backup window."
https://helpcenter.veeam.com/docs/backu ... tml?ver=95

But backup job was failed by the following error.
Synthetic full backup creation failed Error: Job was stopped due to backup window setting

As we confirmed to Veeam support, they said taht synthetic full is included in the data transport process.
However, is not it a transform operation, because synthetic full is processed in the repository?
Can we change it so that synthetic processing can be performed even outside the backup window?

Thanks in advance.

Gostev
SVP, Product Management
Posts: 25121
Liked: 3683 times
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland
Contact:

Re: Backup window setting for synthetic full processing

Post by Gostev » Sep 11, 2018 10:39 am

Hi, this should be treated as a bug. Please ask your support engineer to escalate the case into R&D. Thanks!

Friedrich95
Influencer
Posts: 10
Liked: never
Joined: Jul 30, 2018 8:46 am
Full Name: techsupport

Re: Backup window setting for synthetic full processing

Post by Friedrich95 » Jul 03, 2019 11:54 am

Anyn news on this Issue? am having exactly the same Problem!!

Gostev
SVP, Product Management
Posts: 25121
Liked: 3683 times
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland
Contact:

Re: Backup window setting for synthetic full processing

Post by Gostev » Jul 04, 2019 3:53 pm

The OP did not include case ID, so I cannot check on the current status... so we need to either wait for him to respond, or you could open your own support case. May be support has a hot fix for this already.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 24 guests