Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
Kris.Price
Lurker
Posts: 1
Liked: never
Joined: Sep 15, 2011 4:47 pm
Full Name: Kristopher Price
Contact:

BE fails post scrip backup jobs

Post by Kris.Price » Sep 15, 2011 5:03 pm

Hey guys,
Im Kris, New to the Veeam world but verry interested in the technology and associated tech involved with veeam. (NetApp Guy)
I recently took over an outsource for a company, the previous Engineer Setup Veeam and a post script that kicks off B.E. that all works great.. however B.E. (and yes i've posted in B.E. Support forum as well) keeps failing the job. I get error codes however researching them has not brought me closer to a solution.
The BE, Job runs on thursdays and continues to run all the way untill my next onsite visit.. roughly 172 hours!
Per forum rules i wont post the log snips, I just need some tips on troubleshooting this before i get BE and or Veeam support involved.
Im not overly worried as the tape is the 3rd redundant backup step however this is the Offsite copy.
The thing is this all worked up untill a few day i took over the outsource.
I have some errors that spark my attention such as "no agent found on NAS01" and "Low Memory" however researching shows plenty of available recourses.
Would setting up a LUN on my netapp and having the Veeam backup to that instead of a "CIFS" share work better for this as BE wont need the use of an agent?
Any help and or tips would be really appreciated.
Kris Price

foggy
Veeam Software
Posts: 17712
Liked: 1481 times
Joined: Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson
Contact:

Re: BE fails post scrip backup jobs

Post by foggy » Sep 16, 2011 9:28 am

Kris, it 'd be a really better way to contact BE support directly with your error codes as we are unable to troubleshoot 3rd party product failures. Thanks.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Karinne and 43 guests